keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Balsamicopunajuuret

Nämä olivat niin kuin pikkuisen paranneltuja etikkapunajuuria. Hunaja maistui kivasti punajuurten seasta. Seuraavaksi taidan kokeilla samaa mansikkahunajalla. Tämä oli sikälikin hyvä kokeilu, että joulu lähestyy enkä erityisemmin välitä rosollista. Taidanpa laittaa joulupöytään rosollin sijaan balsamicopunajuuria.



225 g punajuuria
1 rkl hunajaa
1 rkl balsamiviinietikkaa

Keitä punajuuret kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä.

Kuori ja kuutioi kypsät ja jäähtyneet punajuuret pieniksi kuutioiksi. Lisää 1 rkl hunajaa ja 1 rkl balsamiviinietikkaa ja sekoita hyvin. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti