lauantai 12. maaliskuuta 2016

Mantelimassa

Mantelimassa on mielestäni aina ollut kamalaa. Mutta sitten kun näin tämän ohjeen, totesin mielessäni, että tämä ei voi olla muuta kuin hyvää. Niin kuin onkin. Edelleenkään en halua teollista mantelimassaa, mutta tätä voi laittaa vaikka laskiaispullan väliin. Ehkä jo ensi vuonna.



Ainekset:
60 g mantelijauhoa
40 g erikoishienoa sokeria
puolikkaan vaniljatangon siemenet
n. 1-2 rkl vettä

Sekoita kulhossa yhteen mantelijauho ja sokeri sekä vaniljansiemenet. Lisää vettä tilkka kerrallaan, kunnes saat massan muotoiltua.

Jos haluat, voit lisätä sekaan vielä mantelirouhetta.

Muotoile massa pötköksi ja kääräise se kelmuun. Laita pötkö jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti